Ingefær rengjøring og behandling av avløpsvannbehandlingsutstyr

Ingefær er et vanlig krydder og medisinsk urt.I produksjons- og prosessprosessen, spesielt under bløtlegging og rengjøring, forbrukes en stor mengde rensevann, og det genereres en stor mengde kloakk.Disse kloakken inneholder ikke bare sediment, men inneholder også en stor mengde organiske stoffer som gingerol, ingefærskall, ingefærrester, samt uorganiske stoffer som ammoniakknitrogen, totalfosfor og totalnitrogen.Innholdet og egenskapene til disse stoffene varierer, og krever ulike behandlingsmetoder.Vårt firmas ingefærvaskings- og behandlingsutstyr for avløpsvannbehandling kan profesjonelt behandle ingefærvaskeavløpsvann, og vi har rik erfaring med kloakkbehandling i denne bransjen.

Prosess Introduksjon av avløpsrenseret Utstyr

Avløpsvannbehandlingsutstyret fungerer ved å bruke oppdriften til bobler til å skille stoffer som faste partikler eller oljer suspendert i vann fra vannet.

Den kan deles inn i tre trinn: boblegenerering, boblefeste og bobleløfting.

Den vertikale luftflotasjonsmaskinen injiserer gass i vann gjennom komprimert luft, og danner et stort antall bobler.Disse boblene stiger i vann og bruker oppdriften til boblene til raskt å løfte og separere restene, oljen, jordpartiklene og andre urenheter som er suspendert i vannet.Disse bobleklyngene stiger raskere i vann og bringer faste partikler eller olje og andre stoffer suspendert i vannet til overflaten, og danner avskum.

Det dannede avskum fjernes med utstyr som skraper eller pumper.Det rensede vannet kommer inn i den vertikale luftflotasjonsmaskinen igjen for behandling og resirkulering.

https://www.cnjlmachine.com/zsf-series-of-dissolved-air-floating-machinevertical-flow-product/

Fordeler med Equipment for ingefærrengjøring og prosessering

Avløpsrenseutstyr

1. Systemet bruker en integrert kombinasjonsmetode, som øker vannutbyttet per arealenhet med 4-5 ganger og reduserer gulvarealet med 70 %.

2. Retensjonstiden for vann ved rensing kan reduseres med 80 %, med praktisk slaggfjerning og lavt fuktighetsinnhold i slaggkroppen.Volumet er bare 1/4 av volumet til sedimentasjonstanken.

3. Doseringen av koagulant kan reduseres med 30 %, og kan startes eller stoppes i henhold til industrielle produksjonsforhold, noe som gjør administrasjonen praktisk.

4. Høy grad av automatisering, enkel betjening, lavt energiforbruk, praktisk installasjon og transport, og enkel administrasjon.

5. Høy gassoppløsningseffektivitet, stabil behandlingseffekt og justerbart gassoppløsningstrykk og gassvanntilbakeløpsforhold etter behov.

6. I henhold til ulike vannkvalitets- og prosesskrav, kan enkelt- eller doble gassoppløsningsenheter leveres.

7.Bruk en effektiv frigjøringsanordning for å forbedre utnyttelseseffektiviteten til oppløst vann samtidig som du sikrer stabiliteten til drift av luftflotasjonsutstyr.
Daglig vedlikehold av avløpsrenseutstyr
1. Trykkmåleravlesningen på bensintanken bør ikke overstige 0,6 MPa.
2. Rentvannspumper, luftkompressorer og skumskrapere bør smøres regelmessig.Generelt bør luftkompressorer smøres en gang annenhver måned og skiftes ut hver sjette måned.

3. Luftflotasjonstanken bør rengjøres regelmessig basert på mengden sediment.
4. Kloakk som kommer inn i luftflotasjonsmaskinen må doseres, ellers er effekten ikke ideell.
5. Kontroller regelmessig om sikkerhetsventilen på bensintanken er sikker og stabil.


Innleggstid: 25. september 2023