Mea faigaluega pulupulu pepa, mata fa'aoso maualuga

tala fou

Upflow pressure screen o se ituaiga fou o masini su'esu'e pulupulu pepa toe fa'aaogaina e fausia e le matou falegaosimea e fa'atatau i le fa'amagoina ma le fa'aaogaina o tekonolosi fa'aulufale mai.O lenei meafaigaluega ua mamanuina e avea o se fausaga agai i luga e faavae i luga o uiga o le eleelea i le pulupulu toe faʻaaogaina, ma e mafai ona faʻaaogaina lautele mo le mataʻutia ma le lelei suʻesuʻega o lapisi lapisi eseese, faʻapea foʻi ma le suʻeina o pulupulu i luma o masini pepa.

Fa'avae galue:

E pei ona lauiloa, o mea le mama i totonu o le pulupulu toe faʻaaogaina e vaevaeina i ni vaega se lua: mama mama ma mamafa mama.O le faʻamalama masani masani e fafagaina mai le pito i luga, faʻamalolo mai le pito i lalo, ma o mea mama uma ma mamafa mamafa e pasi atu i le vaega atoa o suʻega.Pe a fa'againa le pulupulu vaila'au, o le tele ma le tele o mea le mama i totonu o le pulupulu e masani lava ona sili atu nai lo le fiber e tasi.O lenei fausaga e faʻamalosia e faʻaitiitia ai le taimi e nofo ai o mea leaga i totonu o meafaigaluega.Ae ui i lea, pe a faʻaaogaina le pulupulu toe faʻafouina, lea e aofia ai le tele o mea mama mama ma se vaega laʻititi, o le a faʻalauteleina ai le taimi e nofo ai o mea mama mama i totonu o meafaigaluega, O lenei mea e mafua ai le faʻaitiitia o le lelei o le suʻesuʻeina ma le faʻateleina o le ofuina ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le. rotor ma le pa'u siaki.

O le faʻasologa o le ZLS faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina se mamanu fausaga faʻapipiʻi faʻatasi ma le fafaga slurry pito i lalo, paʻu mamafa pito i lalo, paʻu siʻusiʻu pito i luga, ma paʻu mama, foia lelei faʻafitauli o loʻo i luga.O mea leaga mama ma le ea i totonu o le slurry e masani lava ona oso aʻe i luga o le pito i luga o le paʻu o loʻo lafoaʻi mo le lafoaia, ae o mea leaga mamafa e mafai ona toʻa i lalo ma faʻateʻa i le taimi lava e ulu atu ai i le tino.O lenei mea e fa'apu'upu'u lelei ai le taimi e nofo ai o mea le mama i totonu o le nofoaga e su'e ai, fa'aitiitia ai le avanoa o le fa'asalalauina o le le mama, ma fa'aleleia atili le lelei o le su'ega;I le isi itu, e puipuia ai le faʻaleagaina o le rotor ma le paʻu mata e mafua mai i le mamafa o mea leaga ma faʻaumiina le ola tautua o meafaigaluega.

Fa'atinoga fa'atulagaina:

1. Pa'u mata: Mata pu'e ma se lau lelei lau vaeluaga lautele H ≤ 0.15mm e mafai ona faaulufale mai i fafo, ma o le i luga e faʻaaogaina faiga faʻapipiʻi chrome faigata e faʻaleleia ai le teteʻe o laei.O le ola tautua e sili atu i le sefulu taimi nai lo le talipalaa tutusa i Saina.O isi ituaiga o pa'u mata e fa'aaogaina pa'u mata e sili ona lelei e gaosia e fale gaosi lagolago i totonu o aiga e fa'amautinoa ai le fa'atinoina o meafaigaluega.

2. Rotor rotor: O loʻo faʻapipiʻiina le rotor suʻesuʻe saʻo ma 3-6 rotors, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le 'au autu.O le fausaga faʻapitoa o le rotor e mafai ona faʻaalia ai le maualuga o le suʻesuʻeina o meafaigaluega

3. Faʻamaufaʻailoga faʻainisinia: O mea faʻapitoa graphite e faʻaaogaina mo le faʻamaufaʻailogaina, lea e vaevaeina i le mama malosi ma le mama static.O le mama static e oomi i luga o le mama malosi ma se puna, ma ua faʻapipiʻiina i vai faʻamaufaʻailogaina faʻafefeteina e puipuia ai otaota mai le ulufale.O le fausaga e faʻatusatusa, saogalemu ma faʻatuatuaina, ma o le ola tautua e umi.

4. Atigi: E aofia ai se ufiufi pito i luga ma se fa'agogo, fa'atasi ai ma se paipa slurry i totonu o le pito i lalo o le pa'u, o se paipa fa'afefete i le pito i luga o le ogatotonu o le pa'u, ma se uafu lafoa'i ma'a ma fa'afefe vai i luga. le faavaa pito i luga.

5. Feso'ota'iga masini: e aofia ai le afi, pulley, V-fusi, masini tensioning fusipaʻu, spindle ma bearings, ma isi.

tala fou
tala fou

Taimi meli: Iuni-15-2023