ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD është një kompani teknologjike inxhinierike për mbrojtjen e mjedisit të teknologjisë së lartë e krijuar nën drejtimin e vëmendjes së departamenteve të ndryshme dhe politikave të ristrukturimit sipas nevojave të statusit të zhvillimit të industrisë së mbrojtjes së mjedisit të Kinës.

Lexo më shumë

LAJME

 • Pajisje për pastrimin dhe përpunimin e xhenxhefilit për trajtimin e ujërave të zeza

  Xhenxhefili është një erëza e zakonshme dhe barishte medicinale.Në procesin e prodhimit dhe të përpunimit, veçanërisht gjatë njomjes dhe pastrimit, konsumohet një sasi e madhe uji pastrimi dhe krijohet një sasi e madhe e ujërave të zeza.Këto ujëra të zeza jo vetëm që përmbajnë sediment, por përmbajnë edhe një sasi të madhe substancash organike si xhinxheroli, lëvozhga e xhenxhefilit, mbetjet e xhenxhefilit, si dhe substanca inorganike si azoti i amoniakut, fosfori total dhe azoti total.Përmbajtja dhe vetitë e këtyre su...

  Lexo më shumë
 • Pajisjet e trajtimit të ujërave të zeza për përpunimin e ujit

  Burimet e përpunimit të ujërave të ndotura ujore Procesi i prodhimit: shkrirja e lëndës së parë → peshk i prerë në feta → pastrimi → ngarkimi i pllakave → ngrirja e shpejtë Lënda e parë shkrirja e peshkut të ngrirë, larja e ujit, kontrolli i ujit, dezinfektimi, pastrimi dhe procese të tjera gjenerojnë ujërat e zeza të prodhimit, Ndotësit kryesorë që shkarkohen nga ujërat e larjes së pajisjeve të prodhimit dhe dyshemesë së punishtes janë CODcr, BOD5, SS, azoti i amoniakut, etj. Teknologjia e procesit të paratrajtimit Për shkak të shkarkimit të pabarabartë të proceseve ujore...

  Lexo më shumë
 • Shtypja e rripit të filtrit me presion të lartë

  Presioni i rripit të filtrit me presion të lartë është gjenerata e fundit e pajisjeve të dehidrimit të zhvilluara dhe prodhuara nga kompania jonë në bazë të presave tradicionale të rripave të filtrit.Presja e rripit të filtrit me presion të lartë ka performancë të lartë dehidrimi dhe rulja kryesore e presionit të dehidrimit adopton një dizajn të shpuar, i cili jo vetëm rrit kapacitetin e përpunimit, por gjithashtu lejon që llumi të dehidrohet në të dyja anët njëkohësisht.Dy anët e rripit të filtrit dehidratohen shpejt gjatë f...

  Lexo më shumë
 • Impianti i trajtimit të ujërave të zeza në qendrat shëndetësore të qytetit

  Qendrat shëndetësore të qyteteve janë institucione të shërbimeve shëndetësore publike të mirëqenies të organizuara nga qeveria dhe janë qendra e rrjetit të shërbimit shëndetësor në tre nivele rurale të Kinës.Funksionet e tyre kryesore janë shërbimet shëndetësore publike, duke ofruar shërbime gjithëpërfshirëse si kujdesi shëndetësor parandalues, edukimi shëndetësor, kujdesi bazë mjekësor, mjekësia tradicionale kineze dhe udhëzimet për planifikimin familjar për banorët ruralë.Ai luan një rol shumë të rëndësishëm në zgjidhjen e çështjeve të nxehta si ato të vështira dhe të shtrenjta...

  Lexo më shumë
 • Pajisjet e filtrit vakum qeramik

  Kohët e fundit, një kompani e madhe minerare në Kinë porositi pajisjen e filtrit vakum qeramik të kompanisë sonë, e cila ka përmbushur standardet e fabrikës dhe ka përfunduar me sukses dorëzimin.Produktet e serisë së filtrave vakum qeramike të serisë CF të zhvilluara nga kompania jonë janë një produkt i ri që integron teknologji të teknologjisë së lartë si mekatronika, pllaka filtri mikroporoze qeramike, kontrolli i automatizimit dhe pastrimi me ultratinguj.Si një produkt i ri zëvendësues për pajisjet e ndarjes në gjendje të ngurtë, lindja e tij është një revo...

  Lexo më shumë