Rreth Nesh

Prezantimi i Kompanisë dhe Historia jonë

PRODHIMI I MAKINAVE ZHUCHENG JINLONG CO., LTD.
SHANDONG JINLONG INXHINIERING MJEDISOR CO., LTD

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD është një kompani teknologjike inxhinierike për mbrojtjen e mjedisit të teknologjisë së lartë e krijuar nën drejtimin e vëmendjes së departamenteve të ndryshme dhe politikave të ristrukturimit sipas nevojave të statusit të zhvillimit të industrisë së mbrojtjes së mjedisit të Kinës. Kompania jonë është një grup i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë mjedisore, zhvillimin e produkteve mjedisore, projektimin inxhinierik mjedisor, ndërtimin, funksionimin dhe menaxhimin e objekteve mjedisore si një, funksionimin e pavarur të biznesit të përfitimeve gjithëpërfshirëse ekonomike dhe sociale të kompanisë.

1
$78RR`6J})VLW7J_IXPS)GS

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e cila u themelua në vitin 1997 dhe e specializuar në makineritë e prodhimit të pulpës dhe letrës dhe pajisjet për mbrojtjen e mjedisit. Kompania ndodhet në zonën industriale Changcheng në rrugën e mesme Delisi të Zhucheng , Shandong, Kinë.Sipërfaqja e kompanisë është 37,000 metra katrorë, sipërfaqet e punishtes 22,000 metra katrorë, me një staf prej 165 personash dhe brenda tyre, numri i inxhinierëve dhe teknikëve është 56 persona.Kompania ka më shumë se 80 komplete pajisjesh saldimi dhe prerjeje harduerike.Produktet tona janë shitur mirë dhe janë eksportuar në më shumë se 30 vende, të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi, Korenë e Jugut, Rusi, Malajzi, Nikaragua, Meksikë, Vietnam, Indi, Shqipëri, Korenë e Veriut, Argjentinë, Jordani, Siri , Kenia, Nepali, Pakistani, Bangladeshi, Siria, Kenia e kështu me radhë dhe morën shumë lavdërime dhe reputacion jashtë dhe në shtëpi.Kompania jonë është "ndërmarrje kreditore AAA, ndërmarrje e teknologjisë së lartë, ndërmarrje e besueshme, njësi e kënaqshme për konsumatorët Weifang dhe sipërmarrje private civilizimi dhe sinqeriteti.

Ekipi i fuqishëm dhe departamenti teknik & Pse na zgjidhni ne:

Kompania ndërmerr projekte të ndryshme për mbrojtjen e mjedisit;Në ndërmarrjet vendase dhe të huaja të prodhimit të pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit, shkalla e prodhimit, niveli teknik, cilësia e produktit dhe treguesit e tjerë kryesorë janë në krye të së njëjtës industri.

Fushëveprimi kryesor i biznesit: projektimi inxhinierik mjedisor, kontraktimi i përgjithshëm i inxhinierisë mjedisore dhe prokurimi i pajisjeve, dizajni i produkteve mjedisore, prodhimi dhe instalimi, teknologjia mjedisore dhe shërbimet e konsulencës teknike të projektit inxhinierik, zhvillimi i teknologjisë inxhinierike.

4
3

Kompania ka një forcë të fortë teknike, me më shumë se 20 profesionistë të teknologjisë së mbrojtjes së mjedisit në nivele të ndryshme, më shumë se 5 studiues dhe inxhinierë të lartë të nivelit studiues dhe më shumë se 10 personel profesional dhe teknik me kualifikime të tjera akademike dhe tituj teknikë. Këta profesionistë kanë punuar shumë për shumë vite në praktikën vendase të mbrojtjes së mjedisit, kanë grumbulluar përvojë të pasur praktike, të njohur me teknologjitë e reja të mbrojtjes së mjedisit brenda dhe jashtë vendit dhe kanë zhvilluar një shumëllojshmëri teknologjish dhe produktesh të reja mjedisore.

Teknologjia kryesore e kompanisë është reaktori i llumit të grimcuar në qarkullim (MQIC), Reaktor i mbulesës së llumit anaerobik me rrjedhje (UASB), procesi i heqjes së azotit biologjik (BRN), etj. Ato janë verifikuar plotësisht në praktikën inxhinierike dhe kanë avantazhet e efikasitetit të lartë, karbonit të ulët, inovacionit dhe lidershipit në fushën e mbrojtjes së mjedisit.

Sipas fushave të ndryshme të prodhimit, proceseve të ndryshme të prodhimit, cilësisë së ujërave të zeza, sasisë së ujit dhe kërkesave të ndryshme për efluent, kompania zgjedh kombinimin e duhur të procesit për të ofruar zgjidhjen optimale dhe mbështetjen teknike për trajtimin e ujërave të zeza. Forca jonë bashkon urtësinë e jashtëzakonshme dhe përvojën e pasur të menaxherit të projektit, menaxherit të vendit, inxhinierit të komisionimit dhe çdo punonjësi për t'u bërë ekspertë të shquar inxhinierikë në proces, ndërtim, komisionim dhe kontraktim të përgjithshëm. Kompania ka krijuar një reputacion të jashtëzakonshëm në industri.Në të gjithë vendin, fryma e inovacionit dhe marrëdhëniet harmonike me klientët, furnitorët dhe partnerët e biznesit janë arma magjike e suksesit tonë.

Parimet tona udhëzuese

ZHUCHENG JINLONG MACHINE MANUFACTURE CO.LTD në përputhje me filozofinë e biznesit "të orientuar nga njerëzit, të përkushtuar për mbrojtjen e mjedisit, përfitimin e shoqërisë", për t'u ofruar përdoruesve nga projektimi, prodhimi, instalimi, testimi, mbështetja teknike dhe shërbimet dhe të tjera të gjithanshme, i gjithë procesi, shërbimet e gjurmimit.Jinlong është i gatshëm të bashkëpunojë me pronarët e projekteve, institutet kërkimore dhe shoqatat e industrisë, në fushën e trajtimit të ujit industrial, ripërdorimit të ujit të rikuperuar dhe inxhinierisë tjetër, ne duhet të bëjmë inovacion pionier dhe të vazhdueshëm për të dhënë kontribut më të madh në zhvillimin e mbrojtjes së mjedisit në Kinë dhe Bota.